Diensten

Bekijk hieronder al onze diensten.

Diensten

Bekijk hieronder al onze diensten.

Personenwagens (showroomklaar)

Middels speciaal, professioneel en handmatig systeem wordt de buitenkant van uw personenwagen handmatig gewassen en gepolijst. Ook wordt de binnenkant van de portieren, kofferbak en de motorkap worden meegenomen.

Lichte krassen worden verwijderd en uw motor gewassen en behandeld met een speciaal middel.

Na dit proces gaat uw auto naar de afdeling “droog’. Hier wordt zorgvuldig alle vakken geleegd, gestofzuigd en gereinigd. Tevens wordt heel het interieur gereinigd inclusief de hemel.

Als laatste wordt de auto in de wax gezet en alle plastic en rubberen onderdelen worden behandeld met een speciaal middel tegen (alle) weersomstandigheden en krassen.

Dit allemaal met als resultaat dat je een zo goed als nieuwe auto voor terugkrijgt!

Bedrijfswagens en bussen (showroomklaar)

Middels speciaal, professioneel en handmatig systeem wordt de buitenkant en de laadruimte van uw bedrijfswagen gewassen en gepolijst. Ook wordt de binnenkant van de portieren, kofferbak en motorkap meegenomen.

Lichte krassen worden verwijderd en uw motor gewassen en behandeld met een speciaal middel.

Na dit proces gaat uw bedrijfswagen naar de afdeling “droog’. Hier wordt zorgvuldig alle vakken geleegd en gestofzuigd. Tevens wordt heel het interieur gereinigd inclusief de hemel van uw cabine.

Als laatste wordt uw bedrijfswagen in de wax gezet en alle plastic en rubber worden behandeld (ook in de laadruimte).

Dit allemaal met als resultaat dat je een zo goed als nieuwe bedrijfswagen voor terugkrijgt!

Waxoyl

Waxoyl strijdt sinds 1939 tegen corrosie en verwering van metalen. Waxoyl is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogtechnologische concepten voor de bescherming van producten in de industriële sector en auto-industrie.

Deze hoogwaardige producten worden voortdurend verbeterd dankzij de technische bewaking van ons onderzoekslaboratorium in Zwitserland. Onze producten worden vervaardigd in Europa volgens de hoogste technische en wetenschappelijke normen.

Ons personeel is gecertificeerd in  het aanbrengen en onderhouden van Waxoyl behandelingen.

Ceramic Guard (Glascoating)

Ceramic Guard is een uniek product: een revolutionaire coating die een zeer goede bescherming biedt en de autolak sterk water- en vuilafstotend maakt.

Met de Ceramic Guard-coating verdwijnen insecten en vuil als sneeuw voor de zon, iedere keer dat u uw auto wast.

De lak van uw auto is met Ceramic Guard optimaal beschermd tegen straatvuil, zout, UV-straling, agressieve chemicaliën en alles wat slecht is voor de lak.

Ceramic Guard geeft de lak vsn uw auto een duidelijk zichtbare glans en kleurdiepte. De Ceramic Guard wordt aangebracht door onze specialisten die weten hoe ze dat moeten doen.

Ontstickeren

Stickers eraf halen kan iedereen. Maar wij beschikken over een professioneel systeem om stickers (niet tijdelijk) maar permanent te verwijderen.

U hoeft niet bang te zijn dat u als de zon gaat schijnen dat u nog kan zien dat uw auto ooit bestickerd was.

Dus “letterlijk” permanent verwijderen!